Clean Sup in de wijk

Clean Sup in de wijk

Clean SUP in de wijk

In de periode van juni tot oktober organiseren we, i.s.m. surfschool SUP Binckies, Clean SUPs in de wijk. De leeftijd van de deelnemers ligt tussen 9 en 15 jaar. Op interactieve en educatieve wijze gaan de kinderen aan de slag met het onderzoeken en opruimen van water in hun eigen wijk. Het nuttige wordt met het aangename gecombineerd doordat de kinderen in de workshop ook kennismaken met een populaire watersport.

We bieden hiervoor een 90 minuten durend programma, waarbij de deelnemers na een warm welkom en uitleg, het water opgaan. Ze verzamelen het afval en zijn dus actief bezig voor het goede doel. Na afloop wordt het afval gesorteerd en genoteerd en wordt een groepsfoto gemaakt. Maximaal aantal deelnemers is 15.

Ook een Clean SUP in jouw wijk organiseren? Neem contact op met renata@techniekmenu.nl

Clean SUP in de wijk en de vakantie-evenementen zijn een initiatief van Stichting Techniekmenu en worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Zuid-Holland (Groen doet Goed) en Fonds1818. We organiseren onze activiteiten in samenwerking met Hoogheemraadschap van Rijnland, Hoogheemraadschap van Delfland en Dunea. Onze andere partners voor de invulling van de activiteiten zijn o.a. SUPBinckies en Dutch Wavemakers.