Ons aanbod

Ons aanbod

Stichting Techniekmenu biedt scholen, bedrijven en organisaties een divers aanbod van activiteiten. Onze kracht ligt in de ontwikkeling van producten en diensten en denken graag mee met jouw idee om jongeren in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar te enthousiasmeren en te activeren en zo een stukje bewustwording te creëren.  

We richten ons in de regio Haaglanden op basisscholen die we via ons basismenu begeleide O&O lessen aanbieden.

In samenwerking met onze partners Hoogheemraadschap van Rijnland, Dunea en Hoogheemraadschap van Delfland organiseren we in de provincie Zuid-Holland Clean SUPS in de wijk; actief bezig zijn voor het goede doel.

In samenwerking met locale welzijnsorganisaties organiseren we de laatste week van de zomervakantie vakantie-evenementen. Kinderen van BSO’s bieden we een uitdagend en afwisselend programma, waarin ze kennis maken en aan de slag gaan met plastic soep.

Om het verhaal van George Maduro te beleven, kun je met je team ons spel spelen. Bevrijd de bewoonster van landgoed Dorrepaal van de Duitsers door samen te werken en puzzels op te lossen. De belevenis wordt nog groter als je het op de locatie van landgoed Dorrepaal het spel speelt of een combinatie met een bezoek aan Madurodam. 

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief